Over mij

‘Snoepen zonder suiker’

Nadat ik de kunstacademie in Amsterdam heb gedaan duurde het nog even voordat ik me realiseerde dat voedsel mijn grootste passie was. Doordat ik 10 jaar bij de Organic winkels heb gewerkt (een biologische supermarkt en delicatesse winkel in o.a. Amsterdam), leerde ik veel over lekker en echt eten. Mijn interesse in ‘snoepen zonder suiker’ en glutenvrij werd steeds groter.

En door geweldige kookblogs leerde ik de techniek van rauwe cashewtaarten maken. Ik werd zó enthousiast van het feit dat je met prachtige ingrediënten zulke ontzettende lekkere vegan taarten kon maken!

Jenneke Dubois Eigenaar Holy Net Vegan Taarten
Rainbow bovenaanzicht

Ik raakte volop aan het experimenten in mijn keuken thuis. Al gauw had ik een aantal heerlijke recepten ontwikkeld en laten proeven aan de eigenaren van de Organic. Zij waren enthousiast en ik mocht het eens gaan proberen te verkopen in de weekenden.
Dit werd zó’n gigantisch succes dat ik al gauw alle Organic winkels mocht voorzien van Holy Nut gebakjes en daardoor er ook andere verkooppunten bij kwamen.

Inmiddels is Holy Nut uitgegroeid tot een van de gerenommeerdste vegan & glutenvrije taarten specialist die je, naast de eenpersoonsgebakjes, ook kan voorzien van hele taarten, nummertaarten en bruidstaarten!

Met alle plezier maak ik deze lust voor oog en smaakpapillen voor je in mijn productiekeuken in Amsterdam Oud-West, sinds 2014.

Ik hoop dat je er eens van kan genieten !

XOXO Jenneke